h1

Szedres kipipálva

február 19, 2008

szedres pavlova tortaFakanál levette a szedres csokitorta közlésének terhét a vállamról azzal, hogy a mini pavlovákról írt. Mert a tészta, ha ezt a habos csodát lehet egyáltalán annak nevezni, ugyanaz, csak egy evőkanálnyi kakaópor kell bele, persze igazi, cukrozatlan, legalább kétszáz százalékos kakaóbabból készült méregdrága, aztán egy réteg tejszínhab (azt már lehet cukrozni), tetejére szeder. Vagy bármilyen fanyar bogyós gyümölcs: ribizli, málna, áfonya. Az én változatom egy teljes tortaformában készült, aki finom, kecses és nőies, valamint az idegei is bírják, csinálhat kis helyes minitortákat.
Köszönöm, éva alárás!

Reklámok

2 hozzászólás

  1. Ja, kérem, így könnyű! 😉


  2. Ugye?



Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: