h1

Új autóm van

február 27, 2008

peugeot borsdarálóDehogy van, viszont kaptam N-től, akivel a Csalogány26-ban jártunk múlt héten, egy autónevű borsdarálót. Tavaly nyáron ugyanis közös nyaralgatásunk alatt erősen kiviláglottak számára borsdarálási hiányosságaim. A nem kevés pénzért (5000 Ft) vett Jamie Oliver márkájú  (amelyet egyébként egyáltalán nem sznobizmusból és a névadója iránti alig titkolt lelkesedésből vettem meg, hanem mert kicsi és elegáns, de nekem még ez sem lett volna elég a tudatos vásárláshoz, megerősítettek engem abban a Clothilde-nál olvasottak, így már sokkal dühösebb vagyok, hogy állandóan szétesik) használhatatlan, ezt látván és megjegyezvén N akcióba lépett és most megkaptam tőle ezt az autónevű kétszázéves garanciával rendelkező turbódízel modellt (ez nem 5000 Ft-ba került, de ez egy ajándék ló, az árára rá se gondolok). N sok  nevezetes gasztroajándéka közül most csak a szintén márkás (Bodum) parmezánreszelőt említeném. Meg még a szarvasgombás olivaolajat, amely szédítő sebességgel fogyott el a nyáron. Meg a virágos üvegtányérokat. Meg a …

PS1. A fenti kép nem saját készítésű. Az ételfotózásnál csak a tárgyfotózás megy rosszabbul.
PS2. A fentiek leírása után bukkantam Cserke konyhai kütyükről szóló átfogó, már-már enciklopédikus teljességű cikkére itt. (Villámgyors vagyok, még csak egy hete van ott.)

Reklámok

3 hozzászólás

 1. Remélem a kommenteket is elolvastad, azok szintén enciklopédikusnak mondhatók:)
  És hogy hol meg nem fordulsz?!


 2. A múltkor még nem voltak ezek a fura kommentek, legalábbis nem vettem észre, most látom csak. Isten állatkertje… Ott egyébként már többször elég érdekes kommentek születtek meglehetősen indokolatlanul. Ez lesz belőle, ha be kell jelentkezni a kommenteléshez. A szólásszabadság korlátozása szűkíti a megnyilatkozási mezőt. Nemcsak a kaja érdekel, hanem a cipősarkok is, ciki?


 3. Ó, ilyen kedvességek mindig vannak.

  Cipősarkak?:) Nem ciki, miért lenne.
  Én már nadrágot sem kapok olyat, amilyet szeretnék, bár ha jobban belegondolok, ebben a hajlott korban az embernek már ne legyenek ilyen igényei.
  Hogy cipőt meg olyat kapnék, ami kedvemre vaó, na az már évek óta teljesen nonszensz.Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: