h1

Az ebéd hordaléka

március 10, 2008

crispy chinese pork

A ropogós kínai sültnek még a híre-hamva is árulkodik arról, milyen finom volt a tegnapi ebéd. A szecsuáni borsot pedig újfent ajánlom kipróbálásra, rendkívül érdekes ízélményt nyújt.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: