h1

Rucola

március 28, 2008

Ugyan nem kergettek az asztal körül gyerekkoromban, ha nem ettem meg a rucolát, mégis nehezményezem, hogy ma reggel nem volt rucola (mint helyi, környezet- és élelmiszertudatos hozzávaló) a boltban. Piha! Pedig este kezdődnek a hároméves születésnapi vigasságok, mégpedig könnyű olasz vacsorával. A menü: parmezánforgácsos rucolasaláta balzsamecet öntettel helyett: antipasti, magyarul vegyes olasz előétel (szeretni fogják a gyerekek, mert egy vagyonba kerül majd, mire mindenféle sonkát, olajbogyót, sajtot összevásárolok), szélesmetélt sült zöldségekkel, eperlekváros semifreddo. Bellini a felnőtteknek, gyerekpezsgővel a kicsiknek. Holnap báránykebab. És méregdrága csokitorta.

Reklámok

4 hozzászólás

  1. Jaj de jól hangzik *nagyot nyel*
    A Bellinit imádom, a barackot honnan veszed?


  2. Tavaly nekünk a kertünkben is nőtt.
    De azt hiszem leették a tyúkok.


  3. utálom a rucolát.
    amióta a donpepénél bevezették, mindig úgy kell négysajtos pizzát rendelnem, hogy nem kérek olyan zöld baszt rá. fuj.
    :d


  4. Zsófi – Bevallom, hogy konzervből. Azért így is elfogyott.

    Franci – Nálatok a tyúkoknak is milyen jó dolguk van.

    flynn – Szegény rucola.



Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: