h1

Népnevelés

április 14, 2008

my bag is not rubbish

Teljes 1,65 fontomba került, hogy ettől kezdve, amerre csak járok, terjesszem a műanyagszatyor-ellenességet. Amúgy nemrég olvastam (de hol?), hogy a szatyorlobbi visszavág és azt kezdik pedzeni, mennyire nem kéne szegény műanyag szatyrokat diszkriminálni, mi több, betiltani, mert pl. a bevásárlószatyor is elvásik egyszer és akkor sokkal nagyobb darab hulladék lesz belőle, mint a pihekönnyű műanyag szatyorból, meg különben is, azt még lehet szemetesnek is használni és ezernyi más dolgot lehet benne tartani és egyáltalán, milyen jó dolog is minden tíz deka áruhoz külön szatyrot adni. Piha!

Reklámok

11 hozzászólás

 1. Szia!
  Én is támogatom a műanyag(szatyor)-ellenességet.
  Ma igen jót nevettem magamban az emberek gondolkodásán. Bementem egy boltba félig teli szatyorral. Vettem itt is pár dolgot, és amikor a pénztáros már kezdené pakolni egy másik szatyorba mondom neki, hogy van még hely a szatyromban.
  Erre csodálkozó szemekkel rámnéz:
  – És?? Attól ez még ingyen van.


 2. Azért ez a szatyor sem rossz! 😉


 3. Az a baj vele, hogy soha nincs kéznél és hamar piszkosodik. Férfi kezébe nem veszi… hacsak nem riszáló a járása. :-))


 4. Az ódzkodó ffiaknak üzenem, a nejlonyzacskó semmivel sem ffiasabb, mint ez. Számukra az egyetlen igazán ffias megoldás, ha a kerekes bevásárló kocsiból rögtön egy naaagy BMW csomagterébe pakol. Esetleg hazatolja a szajrét kerekes kocsin:)


 5. mithrile – Igen, az ingyenesség komoly érv még mindig, mondjuk az sajnos igaz, hogy ahol pénzért adják a szatyrot, ott kevesebben is kérnek. Mindenhol úgy kéne.

  Zsuzsa – Köszi, de nincs annyi fiókja, mint a tiédnek!

  Hobbiszakács – Mindig kéznél van, ha ott tartja az ember és most minden hamar piszkosodik. De várj csak: jó ötletet adtál “A férfiak és a bevásárlás” című posthoz.

  Zsuzska – Ez egyértelmű piaci rés: bevásárlószatyor férfiaknak. Szerintem megoldható lenne. De mi legyen rajta a felirat? Male pride? I (heart) my wife? Na jó, leállok…


 6. Goretex anyagból kell lennie mindenképpen a férfiaknak szánt bevásárlószatyornak és kosztaszítónak. Legjobbak a sötét színek, azokon kevésbé látszik a használat… Beépített elektronikus bevásárlólistával meg még valami másik technikai kütyüvel. Vinnék, mint a cukrot. Felirat: I was only tricked into this


 7. PartizánOrsi – Nagyon jó ötletek! Kütyü mindenképpen kell. És nagyon drágán kell adni, a férfiak abszolút nem nézik az árakat. Felirat is nagyon jó!


 8. Az elsö változatba még beleírtam, hogy iszonyat drágának kell lennie :-)) csak aztán mégis inkább kivettem, de nem kellett volna.


 9. És még mondják a férfiak, hogy nem ismerjük őket:)


 10. Kíváncsian várom a férfiak bevásárlási szokásairól íródott jegyzetet.
  Kb olyan lehet, mint: Hogyan szerelnek WC-tartályt a nők.
  Az én férjem utál bevásárolni, mármint kaját, ha elküldöm, akkor azzal jön vissza, amit a piaci nénik rábeszéltek.


 11. Hát igen, abszolút lehetne a nőkről is hasonlókat írni, de az nem az én munkaköri leírásomban van benne. És általánosítani is csúnya dolog, tudom, csak ritkán szoktam. Amikor ilyen jó témám van rá.Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: