h1

Azért főzök

június 1, 2008

Attól, hogy ide nem írok (és ami azt illeti, ide se) lassan egy hónapja, még rengeteget főzök, nézek, olvasok ételeket és gondolok is rájuk. Hétvégén ellátogattam például családommal a Budai Gourmet fesztiválra, mert olvastam róla Szindbádéknál, figyelemmel kísérem a kollégák munkásságát, kisebb vagyonokat költök el továbbra is élelmiszerre és családom minden nap kap frissen készült, változatos és tápláló ételt. A blogjaimra valahogy mégsem jut mindebből, de most fordul a kocka és ez Zsuzsának köszönhető. Néhány nap múlva ugyanis ismét együtt ebédelünk és egyszerűen nem lehet, hogy ne két gasztroblogger üljön ott, csak másfél. Ráadásul van egyéb tartozásom is irányába, amelynek teljesítését nem felejtettem el, csak az ihlet hiányzik hozzá. Egyelőre (immár több, mint egy hónapja) el nem bírom képzelni, milyen bor lennék. Pedig dolgozom rajta…

Reklámok

8 hozzászólás

 1. Na végre valami életjel.
  A Zsuzsa-féle boros dologgal még én is birkózom, de egyelőre nem győztem.
  És milyen jó Nektek:)


 2. Jé, az a zöld kockás-cirkalmas a jobb sarokban én lennék?:))


 3. Szia Cserke, újabban ilyen színes szemrontó izéket tesz be a wordpress. Neked is lehetne jó, csak meg kéne beszélni. Kicsit megkönnyebbültem, hogy Te sem tudtál még azonosulni egy borral sem.


 4. Ez a neonzöld nem az én világom, dehát egye fene, legalább van mit olvasni Nálad. És szmájlit sem merek tenni, mert akkor berakja a sárgafejet.
  Szeretem, ha jó nekem, még a beszélés sem túl nagy ár érte.
  Sajnos borilag nagyon visszamaradott vagyok, egyszer már nekifutottam, hogy megmagyarázzam, de nagyon béna lett. Még nem adtam fel egészen.


 5. Lányok, ne görcsöljetek, fátylat a borra. :))) Ha most Eszter nem hozza szóba, nekem soha eszembe sem jut. Mindig lehet bízni a memóriámban. 🙂


 6. Ah, úgy látom, én mindkettőtöknél jobban jártam a halványlila izével.


 7. Ha már bor nincs, legalább a halványlila stimmel. Tényleg Te jártál a legjobban. Én azért nem adom fel a bort se.


 8. Még én sem dobtam be a törölközőt, sőt, múltkor direkte tréningezni próbáltam. Nem sok sikerrel, de a jóindulat megvolt hozzá.Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: