h1

Csicseriborsóliszt

június 27, 2008

Sokszor van úgy, hogy megveszek valamit, amiről abban a pillanatban még nem tudom, mire fogom használni. Az efféle cipő-, táska- és csomagolópapírbeszerzéseimet most nem taglalnám, mert nem tartoznak ide, de például a csicseriborsóliszt az nagyon is. Hónapok óta rakosgatom óriási méretű konyhámban a zacskóját, aztán rájöttem, hogy a Fűszeres Eszternél Saláta férfiaknak címen futó rendkívül érdekes képződményhez éppen jó lesz. Ennek a nagyon macerás, ám fantasztikus receptnek egyszer futottam neki búzaliszttel, most pedig csicseriborsóval. Igazi fúziós étel, egyesíti az indiai fűszerezést és az olasz frissességet. Nálam így nézett ki:

Reklámok

4 hozzászólás

  1. Macerás volt? 🙂 Azért örülök, hogy megcsináltad. ízlett?


  2. Hát úgy látszik, a fantasztikus nem elég plasztikus jelző, valóban ragozhattam volna még, mert megérdemelné a recept. A macerát annyiban csökkentettem, hogy az előző alkalomról maradt fűszerkeverék, rucola elég sűrűn van itthon és akkor már csak a palacsintákat és a lencsekrémet kell elkészíteni. Utóbbit lehet előre is. Ez macerás? Áááá… Nem csuklottál?


  3. Nem, de vannak még ilyen receptjeim, amit épp abból dobok össze, ami van itthon, aztán inkább nem posztolom, mert leírva annyira hosszú, meg bonyolult, hogy senki nem kedzedene neki. De amikor épp benne vagyok, akkor gyorsnak tűnik 🙂


  4. Na látod, milyen jó, hogy ezt leírtad. Nálam állandó műsorszám, csak nem sűrűn adom elő. A héten pl biztos lesz, maradt még egy kis liszt hozzá.



Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: