h1

Uborkaszezon

július 17, 2008

uborkalevesElnézést a rossz szóviccért, ami azonban több szempontból is illik ide. Nemcsak uborkáról van szó, ráadásul unalmas már a panaszkodás a meleg konyhákról, és az azokban átélt szenvedésekről. Ez a hideg uborkaleves (vagy uborkaital) sablonos, mégis sikeres és hatékony, persze kizárólag felnőttközönség számára.
Hámozott uborkát + fokhagymát turmixba, joghurt, olivaolaj, petrezselyem vagy korianderzöld, só, bors.

Reklámok

4 hozzászólás

  1. nekem egyáltalán nem tűnik sablonosnak, inkább nagyon is különlegesnek:-)
    még nem találkoztam vele, de lehet, hogy bennem van a hiba:-)) ki fogom próbálni!


  2. Én kaporral, citrommal és mustárral készítem, úgy is fejedelmi. Szerintem éppen az egyszerűségében rejlik különleges volta!


  3. Az igen nagy szégyen volna, ha pont a gasztrobloggereknél nem lenne uborkaszezon! Meg az is ha lenne…


  4. Mignonok – Jó, hogy különlegesnek találod.
    Próbáld meg Ízbolygó változatát is, ld. a megjegyzések között.

    Ízbolygó – Így is meg fogom csinálni!

    Saját levében – Örülök, hogy itt vagy!



Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: