Zacskós fagyi
augusztus 6, 2008
A konyhagépekkel kapcsolatos ellenérzéseim, a konyhám mérete és az elhatározás hiánya egyelőre nem teszik lehetővé fagylaltgép beszerzését, viszont addig is meg kell valahogy oldani a nyári fagylalthelyzetet. Erre kiváló megoldás a zacskó. Már nem emlékszem, hol olvastam, mert természetesen nem én találtam ki, hogy az elkészült fagyit zacskóba töltve kell mélyhűteni, és így könnyen, gyorsan lehet félóránként-óránként átgyömöszölni. És valóban: kiváló, selymes, krémes, kristálymentes karamellfagyit nyertünk. Vigyázat: vastag vagy dupla zacskó kell!
Ez ZSENIÁÁÁÁÁÁÁLIS! Köszönöm!!!!!!!!!!
Szerző: Zsófi augusztus 6, 2008 at 11:42 du.Szerintem is!!!!!
Szerző: Szazala augusztus 7, 2008 at 9:49 de.Örülök, hogy tetszik! Jó fagyigyömöszölést!
Szerző: Eszter augusztus 7, 2008 at 10:13 de.Pontosan hogy erted a gyomoszolest? ahol a reci azt irja, h beteszem a fagyigepbe, akkor toltom zacsiba, melyhutobe rakom, es..? bocsi, kezdo vagyok! koszi szepen!!!
Szerző: Zsuzsi október 30, 2008 at 10:17 du.zsuzsi
Zsuzsi – Töltöd a zacsiba, mélyhűtőbe rakod és félóránként átgyömöszölöd a zacsit. Gyakorlatilag ugyanazt csinálod, mint a fagyigép, azaz megtöröd a jégkristályokat.
Szerző: Eszter november 2, 2008 at 8:56 du.