h1

Zacskós fagyi

augusztus 6, 2008


A konyhagépekkel kapcsolatos ellenérzéseim, a konyhám mérete és az elhatározás hiánya egyelőre nem teszik lehetővé fagylaltgép beszerzését, viszont addig is meg kell valahogy oldani a nyári fagylalthelyzetet. Erre kiváló megoldás a zacskó. Már nem emlékszem, hol olvastam, mert természetesen nem én találtam ki, hogy az elkészült fagyit zacskóba töltve kell mélyhűteni, és így könnyen, gyorsan lehet félóránként-óránként átgyömöszölni. És valóban: kiváló, selymes, krémes, kristálymentes karamellfagyit nyertünk. Vigyázat: vastag vagy dupla zacskó kell!

5 hozzászólás

  1. Ez ZSENIÁÁÁÁÁÁÁLIS! Köszönöm!!!!!!!!!!


  2. Szerintem is!!!!!


  3. Örülök, hogy tetszik! Jó fagyigyömöszölést!


  4. Pontosan hogy erted a gyomoszolest? ahol a reci azt irja, h beteszem a fagyigepbe, akkor toltom zacsiba, melyhutobe rakom, es..? bocsi, kezdo vagyok! koszi szepen!!!
    zsuzsi


  5. Zsuzsi – Töltöd a zacsiba, mélyhűtőbe rakod és félóránként átgyömöszölöd a zacsit. Gyakorlatilag ugyanazt csinálod, mint a fagyigép, azaz megtöröd a jégkristályokat.



Hozzászólás a(z) Zsófi bejegyzéshez Kilépés a válaszból