h1

Leveszem a kezem

augusztus 1, 2008


Leveszem a kezem a cukkiniropogósról. Egyszerűen nem létezik, hogy Nigellának átsül. Finomra daráltam, laposra egyengettem és nem képes átsülni. Nem és nem. Végeztem vele. Egyszerűen nem egyezünk. Csak azt nem tudom, mi legyen a másik cukkininak nevezett óriástökkel?

8 hozzászólás

  1. Besóztad? Ch&V hajdinás cukkinilepényét jó párszor sütöttem mostanában. A leírásban nem szerepel ugyan, hogy be kell sózni, de én mindig besóztam és kinyomkodtam a levét. Aztán gondoltam, ha nem szerepel a leírásban, kipróbáom úgy is. Na akkor nem sült át, úgyhogy én sózom.


  2. Ezt már próbáltad? http://kicsivu.freeblog.hu/archives/2008/07/25/Kakaos_cukkinis_sutemeny/
    Érdemes!


  3. dfgdfgdfgdfg


  4. Olyan velőset nem tudok mondani, mint *dfg*, de szerintem egyétek meg nyersen a cukkinit, szeletekre vágva – már persze, ha nem öregedett meg túlságosan.
    Ez a legegyszerűbb módja elpusztításuknak 🙂
    De a csirkék is szeretik :)))


  5. Florentine – Hát én már nem is tudom, de annyit számít az az átsülésnél? Nem biztos, hogy van idegzetem még egy próbát tenni…

    Franci – Ezt még nem próbáltuk, de majd most! Hamarabb megy, mint csirkéket beszerezni…


  6. Igen, a különbség hatalmas, magam is meglepődtem.

    Amúgy sütit is lehet sütni belőle, több receptet kipróbáltam, eddig a Fűszer és Lélek-en talált ízlett a legjobban némi csokidarabkával dúsítva.


  7. Szia Eszter!

    Én egy angol nyelvű blogon láttam először ezt a receptet, aztán a Nigel Slater könyvemben. Mindkettő elősüti a cukkinit!
    Később megláttam Nigellánál is, aki nem. Gyanítom, hogy itt van a bibi. Nigella konyhatechnikáját én sosem veszem készpénznek, jobb, ha a józan ész vezérel.
    Millie



Hozzászólás a(z) Eszter bejegyzéshez Kilépés a válaszból