Leveszem a kezem
augusztus 1, 2008
Leveszem a kezem a cukkiniropogósról. Egyszerűen nem létezik, hogy Nigellának átsül. Finomra daráltam, laposra egyengettem és nem képes átsülni. Nem és nem. Végeztem vele. Egyszerűen nem egyezünk. Csak azt nem tudom, mi legyen a másik cukkininak nevezett óriástökkel?
Besóztad? Ch&V hajdinás cukkinilepényét jó párszor sütöttem mostanában. A leírásban nem szerepel ugyan, hogy be kell sózni, de én mindig besóztam és kinyomkodtam a levét. Aztán gondoltam, ha nem szerepel a leírásban, kipróbáom úgy is. Na akkor nem sült át, úgyhogy én sózom.
Szerző: florentine augusztus 1, 2008 at 10:34 de.Ezt már próbáltad? http://kicsivu.freeblog.hu/archives/2008/07/25/Kakaos_cukkinis_sutemeny/
Szerző: kicsivu augusztus 1, 2008 at 11:03 de.Érdemes!
dfgdfgdfgdfg
Szerző: dfg augusztus 2, 2008 at 6:31 de.Olyan velőset nem tudok mondani, mint *dfg*, de szerintem egyétek meg nyersen a cukkinit, szeletekre vágva – már persze, ha nem öregedett meg túlságosan.
Szerző: Franci augusztus 2, 2008 at 8:18 du.Ez a legegyszerűbb módja elpusztításuknak 🙂
De a csirkék is szeretik :)))
Florentine – Hát én már nem is tudom, de annyit számít az az átsülésnél? Nem biztos, hogy van idegzetem még egy próbát tenni…
Franci – Ezt még nem próbáltuk, de majd most! Hamarabb megy, mint csirkéket beszerezni…
Szerző: Eszter augusztus 4, 2008 at 9:53 du.Igen, a különbség hatalmas, magam is meglepődtem.
Amúgy sütit is lehet sütni belőle, több receptet kipróbáltam, eddig a Fűszer és Lélek-en talált ízlett a legjobban némi csokidarabkával dúsítva.
Szerző: florentine augusztus 6, 2008 at 12:14 du.Szia Eszter!
Én egy angol nyelvű blogon láttam először ezt a receptet, aztán a Nigel Slater könyvemben. Mindkettő elősüti a cukkinit!
Szerző: Millie augusztus 26, 2008 at 6:52 du.Később megláttam Nigellánál is, aki nem. Gyanítom, hogy itt van a bibi. Nigella konyhatechnikáját én sosem veszem készpénznek, jobb, ha a józan ész vezérel.
Millie
http://pakosztos.blogspot.com/2008/08/cukkini-lepnyek.html
Szerző: Millie augusztus 26, 2008 at 6:53 du.